Serveis

Aquest espai està restringit a les persones associades. Hi podeu accedir amb la contrasenya personal facilitada per l'ALCAIB al fer-vos socis/es. En aquest espai hi podreu trobar serveis exclusius per als socis:

 

 

Calendari d'esdeveniments i reunions d'ALCAIB

Els socis d'ALCAIB podeu accedir al calendari (amb l'usuari de googlegroups) per estar al corrent dels pròxims esdeveniments i reunions de l'associació 

 

Ofertes de feina

Totes les ofertes laborals que arriben a l'entitat seran publicades en aquesta secció privada de serveis per a les persones associades. Si cercau feina o voleu millorar la vostra situació professional, esperam que aquest espai de consulta us sigui d'utilitat! 


Cursos

Voleu ampliar els coneixements? Aquí trobareu els cursos que actualment s'estan impartint relacionats amb la professió. 

 

Subvencions, beques i altres convocatòries

Consulteu les subvencions i convocatòries de diferents projectes!

 

Actes d'Alcaib

Estan a disposició de les persones associades totes les actes de les reunions dels òrgans de govern de l'associació que s'han celebrat des del canvi de junta de desembre 2010. Per cert, aquestes reunions estan obertes a tothom, així que esteu convidats a les properes!

 

Utilitats

Eines i notes informatives per a la defensa de la professió, procedents de la CECCAA, Coordinadora Estatal de Ciències Ambientals i altres entitats.

 


Com  ens podem promocionar a la pàgina web LES PERSONES ASSOCIADES?

De les enquestes duites a terme el 2011 i 2015 per conèixer més d'aprop els interessos de les persones associades, se n'extreu que remarquem la necessitat de defensar la professió i el foment del treball de l'ambientòleg. Amb vocació de contribuir en aquestes línees, la pàgina web ofereix tres canals per donar visibilitat al vostre treball i al vostre perfil:

  1. Mitjançant el Directori de Professionals dins l'apartat "La professió"
  2. Mitjançant la secció  les persones associades ben a prop.
  3. Mitjançant la publicació al web dels vostres articles, publicacions, presentacions...a la secció Publicacions i documents

Ja ho sabeu, aprofiteu aquests 3 canals de difusió i promoció!