Els nostres professionals ben a prop

En aquesta secció podeu conèixer millor a les persones associades d'ALCAIB. Constitueix un espai per apropar les professions dels membres d'ALCAIB i donar a conèixer les tasques que realitzem.

 

Eduard Cuadrado de Juan

Recentment he portat entre mans projectes sobre implantació i foment del turisme de natura a les Illes Balears, en especial del turisme ornitològic.

 

Tinc 6 anys d'experiència com a educador ambiental (disseny i execució de programes i activitats d'educació ambiental).
També 5 anys d'experiencia en gestió i conservació de la biodiversitat (estudis de recerca i conservació d'espècies animals protegides, en especial de rèptils i amfibis).
I sóc expert Universitari en disseny del paisatge (paisatgisme), col·laborant en projectes de paisatgisme amb equips d'arquitectes.


Et volem conèixer millor!

Si voleu donar a conèixer a què us dediqueu, quines són les vostres inquietuds que us mouen, les aficions i interessos, o el que sigui, aquest és el vostre raconet. Podeu fer un breu resum de la tasca que feis, contestar les preguntes del formulari i adjuntar un parell d'imatges.

I així ens coneixerem millor!  

Aquest espai no té caràcter de directori, sinó que pretén ser un lloc més informal, per tal d'apropar a les persones que formam part de l'ALCAIB des de la vessant més humana. A través d'aquest apartat, periòdicament donarem a conèixer un membre diferent d'ALCAIB.